EN
ΕΛ
Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Γενετικής Βελτίωσης Φυτών
Αρχική
Η εταιρεία
Ο Σκοπός της Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο 2022-2024
Τα διοικητικά συμβούλια των προηγούμενων ετών
Μέλη
Συνέδρια
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
13ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
6ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
5ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.
Εκδηλώσεις
Βραβεία - Υποτροφίες
Βραβείο Χριστίδη - Καλύτερης παρουσίασης
Βραβείο Χριστίδη - Καλύτερης διδακτορικής διατριβής
Βραβείο Παπαδάκη- Καλύτερης Γραπτής Ανακοίνωσης
Υποτροφίες Απόστολου Φασούλα
Ανακοινώσεις
Επικοινωνία
Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Γενετικής Βελτίωσης Φυτών
Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Γεωπονικών Επιστημών – Παν/μιο Θεσσαλίας
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων — ΤΕΙ Κρήτης
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής — ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας & Θράκης
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής — ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής — ΤΕΙ Ηπείρου
Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης – Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης
Τμήμα Βιολογίας – Α.Π.Θ.
Τμήμα Βιολογίας – Παν/μιο Αθηνών
Τμήμα Βιολογίας – Παν/μιο Κρήτης
Τμήμα Βιολογίας – Παν/μιο Πατρών
Τμήμα Γεωπονίας – Α.Π.Θ.
Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων – Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης
Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος — Α.Π.Θ.
Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων – Παν/μιο Ιωαννίνων
Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής – Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης
Τμήμα Περιβάλλοντος – Παν/μιο Αιγαίου
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων — ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων — ΤΕΙ Θεσσαλίας
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων — ΤΕΙ Πελοποννήσου
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής — ΤΕΙ Θεσσαλονίκης